Minisun Monivitamiini Multi Appelsiini 90 tabl

13,66 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 90tabletti
Tuotenumero (Muu) 2153450

Markkinoija

Oy Verman Ab

Minisun monivitamiinit ovat helppo tapa turvata päivittäinen vitamiinien ja hivenaineiden saanti ympäri vuoden. Se sisältää 15 vitamiinia ja hivenainetta hyvänmakuisessa purutabletissa. Minisun Monivitamiini Multi Appelsiini sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä B-, C- ja D-vitamiineja. Hyvän makuinen purutabletti on helppo pureskella, imeskellä tai niellä ja sopii koko perheelle. Tuote on laktoositon, gluteeniton, soijaton, liivatteeton, hiivaton ja maidoton.



Annostelu:

1 purutabletti päivässä


Käyttötarkoitus:

Monivitamiinivalmiste päivittäisen vitamiinien ja hivenaineiden saannin varmistamiseen koko perheelle kouluikäisistä alkaen.


Huomioitavaa:

Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi), vitamiinit (C, niasiini, E, pantoteenihappo, B6, riboflaviini, tiamiini, foolihappo, biotiini, D3, B12), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), stabilointiaine (dikalsiumfosfaatti), kivennäisaineet (sinkki, mangaani, jodi, seleeni), muunnettu tärkkelys (maissista), luontainen aromi (appelsiini, sitruuna).
Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.