Blephademodex wipes (1 × 30kpl)

27,28 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30kpl
Tuotenumero (Muu) 340798

Markkinoija

Théa Nordic AB

Lyhyt tuotekuvaus:

BLEPHADEMODEX®-puhdistuspyyhkeet on tarkoitettu silmäluomen hygieniaan Demodex-punkin aiheuttaman infektion yhteydessä. Talipunkit voivat aiheuttaa toistuvaa luomireunan tulehdusta. Oireena voi olla usein ilmaantuvia näärännäppyjä tai silmän sidekalvotulehdus eli konjunktiviitti. Silmäreunan eritteet ovat tällöin usein sylinterinmuotoisia.

Punkki kuuluu elimistön normaaliflooraan, mutta voi aiheuttaa silmässä roskan tunnetta, kutinaa, ärtyneisyyttä, kuivuutta, punoitusta ja eritteen muodostumista. Ripset voivat kasvaa vinoon tai eivät pääse kasvamaan ollenkaan. Punkin yleisyys nousee iän myötä; käytännössä sitä löytyy jokaiselta yli 70-vuotiaalta. Myös ruusufinnipotilailla talipunkin aiheuttamaa tulehdusta esiintyy keskimääräistä useammin.

Annostelu:

Perushoitona on hyvä päivittäinen silmien puhdistaminen. Mikäli oireet ovat lieviä, puhdista silmät Blephademodex-puhdistuspyyhkeillä iltaisin kuukauden ajan. Mikäli oireet ovat keskivaikeita tai vaikeita, tee puhdistus aamuin illoin. Kääri pyyhe etusormen ympärille. Pyyhi luomireunat pienin pyörivin liikkein silmä suljettuna. Pidä silmä suljettuna 15 sekuntia ja ota toiselle silmälle uusi pyyhe.

Oireet helpottavat yleensä jo viikossa. Kuukauden jälkeen jatka silmäluomien hygieniasta huolehtimista käyttämällä muita Blepha-tuoteperheen valmisteita.

Ainesosaluettelo:

Puhdistusmaitoa sisältävät steriilit pyyhkeet silmäluomien päivittäiseen hygieniaan Demodex-punkin aiheuttaman infektion yhteydessä yli 18-vuotiaille. Kosteuttaa, rauhoittaa ja uudistaa herkkää ihoa. Ei sisällä pesu- eikä säilytysaineita. Ei tarvitse huuhdella. Ainesosat: PEG-8, polysorbaatti 80, poloksameeri 184, terpeeni-4-ol, PEG-6 kapryyli-/kapriinihapon glyseridit (makrogoli-6-glyseroli-kaprylokapraatti), natriumhyaluronaatti, dikaliumfosfaatti, kaliumdivetyfosfaatti, puhdistettu vesi.

Huomioitavaa:

Huom. Vain iholle käytettäväksi, Ei saa käyttää suoraan silmään.  Ei lasten ulottuville.

Raskaus ja Imetys:

Ei raskaana oleville tai imettäville.