Minisun Super Defence Sitruuna-Lakritsi 60 PURUTABL

16,49 €
253,69 € / KILOGRAM
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60tabletti
Tuotenumero (Muu) 2071967

Markkinoija

Oy Verman Ab

Minisun Super Defence on C- ja D3-vitamiineja sekä sinkkiä ja auringonhattu-uutetta sisältävä valmiste. Se sisältää 250 milligrammaa C-vitamiinia ja 25 mikrogrammaa D3-vitamiinia sekä sinkkiä ja auringonhattu-uutetta. Molemmat vitamiinit ylläpitävät tutkitusti vastustuskykyä, ja sinkki sekä auringonhattu-uute edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lisäksi C-vitamiinin on todettu vähentävän väsymystä ja uupumusta, ja D-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja sekä lihasten toiminnan ylläpitäjä. Minisun Super Defence sopii kuureina käytettäväksi vastustuskyvyn tueksi. Sitruunalakritsin makuinen purutabletti sopii erityisesti aikuisille. Vuorokausiannos on yhdestä kahteen purutablettia. Valmiste on maidoton, laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton ja liivatteeton.



Annostelu:

1-2 tablettia päivässä. Tabletin voi pureskella tai imeskellä.


Käyttötarkoitus:

Vastustuskyvyn tueksi päivittäiseen käyttöön tai kuureina erityisesti aikuisilla.


Raskaus ja imetys:

Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.


Huomioitavaa:

Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli, sukraloosi), C-vitamiini, auringonhattu-uute (Echinacea purpurea), sinkkisitraatti, lakritsiaromi, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), luontainen sitruuna-aromi, D3-vitamiini (kolekalsiferoli). Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.