MULTI-TABS RASKAUS (1 × 120tabl)

21,84 €
202,22 € / kg
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120tabl
Tuotenumero (Muu) 2376846

Markkinoija

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare

Lyhyt tuotekuvaus:

Multi-tabs Raskaus on ravintolisä raskaana oleville naisille ja raskautta suunnitteleville ja raskaaksi tulleille naisille.


 

Käyttötarkoitus:

Ravintolisä. Monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste raskaana oleville ja raskautta suunnitteleville naisille.

Annostelu:

Suositeltu vuorokausiannos: 1 tabletti päivässä, mieluiten aterianyhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Sisältö:

Vaikuttavat ainesosat: Vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää:
D-vitamiini:10 µg
E-vitamiini:10 mg

K-vitamiini: 70 µg
C-vitamiini: 85 mg
B1-vitamiini: 1,5 mg
B2-vitamiini: 1,6 mg
Niasiini: 17 mg
B6-vitamiini: 1,4 mg
Foolihappo: 400 µg
B12-vitamiini: 2 µg
Pantoteenihappo: 6 mg
Magnesium: 90 mg
Rauta: 15 mg
Sinkki: 8 mg
Mangaani: 1,8 mg
Seleeni: 60 µg
Kromi: 25 µg
Jodi: 75 µg
Kupari: 1,4 µg
 

Ainesosaluettelo:

AInesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), magnesiumoksidi, L-askorbiinihappo, ferrofumaraatti, nikotiiniamidi, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, sinkkioksidi, sakeuttamisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (polydekstroosi, talkki), paakkuuntumisenestoaineet (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat,piidioksidi), kalsium-D-pantotenaatti, mangaanisulfaatti, tiamiinimononitraatti, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, stabilointiaineet (arabikumi), kasviöljyt (kookos, palmun ydin),kuparisulfaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, antioksidantit (alfatokoferoli, natriumaskorbaatti), liivate (nauta), natriumselenaatti, kromi(III)kloridi, kaliumjodidi, fytomenadioni, kolekalsiferoli, syanokobalamiini, väri (titaanidioksidi).

Huomioitavaa:

Raskaana oleville ja imettäville naisille. Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalioovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalionkorvikkeena. Tuote sisältää rautaa, joka saattaa olla suurina annoksina haitallista lapsille. Mikäli sitä otetaan vahingossa liikaa, ota välittömästi yhteyttä lääkäriin tai myrkytystietokeskukseen.

Säilytys:

Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä alle +25 °C. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen. Äläkäytä tuotetta, jos kannen sinetti on rikki.