NOGASIN (1 × 100kaps)

28,35 €
1090,38 € / kg
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100kaps
Tuotenumero (Muu) 2072411

Markkinoija

Oy Verman Ab

Lyhyt tuotekuvaus:

Nogasin on tehokas ja helppokäyttöinen entsyymivalmiste etenkin kasvikunnan tuotteiden kanssa käytettäväksi. Nogasin sisältää luontaista alfagalaktosidaasi–entsyymiä. Se on kätevä ja helppo käyttää niin arkena kuin juhlissakin. Nogasin toimii pilkkomalla ravinnon sulamattomia osia ruuansulatuskanavassa ja siten estää kaasunmuodostusta. Se auttaa pilkkomaan pitkäketjuisia hiilihydraatteja, joita esiintyy kasviksissa, kuten kaaleissa ja pavuissa, kokojyväviljassa ja pähkinöissä. Nogasin toimii jo ennen kuin ikäviä oireita on syntynyt. Siksi se tulee ottaa aterian yhteydessä.

Nogasinia voidaan antaa yli 3-vuotiaille lapsille. Käytöstä raskauden ja imetyksen aikana kannattaa neuvotella lääkärin kanssa.

Käyttötarkoitus:

Nogasinin sisältää alfagalaktosidaasia, joka on luonnollinen entsyymi.

Annostelu:

1-3 kapselia ennen ateriaa nesteen kera. 

Sisältö:

1 kapseli sisältää 400 GalU alfagalaktosidaasientsyymiä. 1-3 kapselia sisältää 400-1200 GaIU alfagalaktosidaasientsyymiä.

Ainesosaluettelo:

täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), Aspergillus niger-mikrobin tuottama alfagalaktosidaasientsyymi, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), väri (klorofylliini). Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja soijaton. Saattaa sisältää pieniä jäämiä vehnästä.

Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. 

Raskaus ja Imetys:

Ei tiedossa haittavaikutuksia. Käytöstä kannattaa kuitenkin keskustella terveydenhoidon ammattilaisen kanssa.

Muut tiedot:

Laktoositon, gluteeniton, kaloriton, sokeriton ja hiivaton.