Venodoid 30 tabl

19,99 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30tabletti
Tuotenumero (Muu) 2191914

Markkinoija

STADA Nordic

HELPOTUSTA VÄSYNEILLE JA PAINAVILLE JALOILLE Yrttikoostumus, joka sisältää hevoskastanjaa ja C-vitamiinia verisuonten normaalin toiminnan varmistamiseksi



Annostelu:

1 tabletti päivässä veden kanssa. Parhaan hyödyn saamiseksi käytä säännöllisesti joka päivä.


Käyttötarkoitus:

Hevoskastanja vähentää painavien ja väsyneiden jalkojen tunnetta sekä tuo helpotusta ja keveyttä. Hevoskastanjalla, gotu kolalla, mustikoilla ja rautamyrtillä on myönteinen vaikutus laskimojärjestelmään. Hevoskastanja ja mustikka tunnetaan tehokkaina antioksidantteina. C-vitamiini auttaa kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää verisuonten normaalille toiminnalle.


Raskaus ja imetys:

Ei sovellu lapsille eikä raskauden tai imetyksen aikana.


Huomioitavaa:

Älä ylitä päivittäistä suositusannostusta. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Paakkuuntumisen estoaineet: kalsiumkarbonaatti, selluloosa, magnesiumstearaatti, silikonidioksidi, talkki; L-askorbiinihappo, rautamyrttiuute, hevoskastanjauute, hesperidiini, stabilointiaine: silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa; gotu kolauute, mustikkauute, keskipitkäketjuiset triglyseridit.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.