Parodontax Complete Protection hammastahna 75 ml

7,76 €
103,47 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 75ml
Tuotenumero (Muu) 2186435

Markkinoija

Haleon Finland Oy

parodontax Complete Protection Extra Fresh -hammastahna edistää ienterveyttä ja vahvistaa hampaita kahdeksalla eri tavalla. Se auttaa pysäyttämään ja estämään ienten verenvuodon* ja poistaa plakkia 4 kertaa tehokkaammin.** Se myös syväpuhdistaa ja raikastaa suuta, lievittää pahanhajuista hengitystä ja valkaisee hellävaraisesti. parodontax on hammaslääkäreiden eniten suosittelema hammastahna ienongelmiin.*** *kahdesti päivässä yhtäjaksoisesti käytettynä **Ienten verenvuodon pääsyy valmistetta verrattu tavalliseen hammastahnaan *** GSK Claims Test 2019.” CE1639 -merkitty lääkinnällinen laite. Lue käyttöohjeet.



Annostelu:

KÄYTÄ AINA OHJEEN MUKAAN. Harjaa hampaat kahdesti, korkeintaan kolmesti päivässä. Niele mahdollisimman vähän ja sylje pois.
Ota yhteys hammaslääkäriin, jos oireet jatkuvat tai pahenevat, tai jos lapsella on ienten verenvuotoa. Lopeta valmisteen käyttö, jos ilmenee ärsytystä. Kerro mahdollisimman pian hammaslääkärille tai lääkärille, jos suusi tai kasvosi turpoavat. Ei alle 12-vuotiaille lapsille. Säilytä lasten ulottumattomissa. Älä käytä, jos pakkauksen sinetti on rikkoutunut.


Käyttötarkoitus:

parodontax Complete Protection Extra Fresh on päivittäin käytettävä fluorihammastahna, joka auttaa pysäyttämään ja ehkäisemään ienten verenvuotoa kahdesti päivässä yhtäjaksoisesti käytettynä.
parodontax Complete Protection edistää ienterveyttä ja vahvistaa hampaita 8 hyödyllisellä ominaisuudella.
Auttaa pysäyttämään ja estämään ienten verenvuodon*
Lievittää ienten punoitusta ja ientulehdusta
Poistaa plakkia 4 kertaa tehokkaammin* Ienten verenvuodon pääsyy; valmistetta verrattu tavalliseen hammastahnaan
Auttaa pitämään ienrajan tiiviinä
Syväpuhdistaa ja raikastaa suuta
Lievittää pahanhajuista hengitystä
Vahvistaa hammaskiillettä (nopeuttamalla sen uusiutumista)
Valkaisee hellävaraisesti

*Kahdesti päivässä yhtäjaksoisesti käytettynä


Ainesosaluettelo:

Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Steviol Glycosides, Limonene, CI 77491. Sisältää: natriumfluoridia 0.31% w/w (1400ppm F-)



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.