MINISUN VINSKI 10 MIKROG D-VIT. JUNIOR (1 × 60kpl)

11,98 €
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kpl
Tuotenumero (Muu) 2189736

Markkinoija

Oy Verman Ab

Lyhyt tuotekuvaus:

LIMITED EDITION Minisun Vinski D-vitamiini Junior on hyvän makuinen pehmeä ja pureskeltava lasten D3-vitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön. D-vitamiini on tarpeellinen lasten luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina. Lisäksi D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla. Minisun Vinski sisältää 10 mikrog tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia, on makean mansikan makuinen ja näkymättömyyspulveripullon muotoinen. Se on makeutettu hammasystävällisellä maltitolilla ja sen värit sekä aromit ovat luontaisia. Maidoton, laktoositon, soijaton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Käyttötarkoitus:

D-vitamiinivalmiste päivittäisen D-vitamiinin saannin turvaamiseen erityisesti yli 3-vuotiailla lapsilla.

Annostelu:

1 kpl päivässä.

Sisältö:

Vourokausiannos (1 kpl) sisältää
D3-vitamiinia 10 µg 200 %*
*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosaluettelo:

Makeutusaine (maltitoli), vesi, liivate (nauta), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), mustaporkkanatiiviste, luontainen aromi (mansikka), D3-vitamiini, pintakäsittelyaine (karnaubavaha). 

Gluteeniton, laktoositon, maidoton, hiivaton ja soijaton.

Huomioitavaa:

Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Ravintolisä: Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.

Muut tiedot:

Ravintolisä.