Sana-Sol Vitanallet Cola monivitamiinivalmiste 120 kpl

22,86 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120kpl
Tuotenumero (Muu) 2172450

Markkinoija

Orkla Care Oy

Pehmeä ja pureskeltava monivitamiinivalmiste. Kolanmakuinen. Ravintolisä. Sana-sol Vitanallet sisältää 9 vitamiinia. A-vitamiini, niasiini (B3-vit.) ja biotiini edistävät ihon pysymistä normaalina ja A-vitamiini näön pysymistä normaalina. C- ja E-vitamiini auttavat solujen suojaamista hapettumisstressiltä. D-vitamiini edistää luuston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Pyridoksiinihappo (B6-vit.), B12-vitamiini ja foolihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B3- ja B6-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa.



Annostelu:

Suositeltava vuorokausiannos: Aikuisille ja lapsille 12-vuotiaasta alkaen 2 kappaletta vuorokaudessa. 3-11-vuotiaille lapsille 1 kappale vuorokaudessa. Ei alle 3-vuotiaille. Pureskele Vitanallet ennen nielemistä.


Käyttötarkoitus:

Ravintolisä.


Huomioitavaa:

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.


Ainesosaluettelo:

Täyteaine (maltitolisiirappi), liivate, vitamiinit (L-askorbiinihappo, nikotiiniamidi, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, pyridoksiinihydrokloridi, retinyylipalmitaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini), happo (sitruunahappo), omena-, porkkana- ja hibiskustiivisteet, luontainen aromi, kasviöljyt (kookos- ja rapsiöljy), makeutusaine (sukraloosi), pintakäsittelyaine (karnaubavaha).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.