Eucerin HF+ELASTICITY 3D Serum seerumi (1 × 30ml)

Uutuus
45,05 €
1501,67 € / l
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 2151553

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Kolmivaikutteinen hoitoseerumi ikääntymisen merkkeihin

Eucerinin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum on kevyt ja kosteuttava ikääntymisen merkkejä ehkäisevä hoitoseerumi, joka on kehitetty dermatologisten hoitojen inspiroimana. Se hoitaa tehokkaasti kaikkia kolmea ihon ikääntymisen merkkiä:

  1. Pigmenttimuutokset ja "maksaläiskät": Koostumus sisältää  patentoitua Thiamidolia. Ainoastaan Eucerinin hoitotuotteista löytyvä thiamidol vaikuttaa pigmenttimuutosten syntymekanismiin. Sen on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu häivyttävän pigmenttimuutoksia sekä säännöllisessä käytössä ehkäisevän niiden muodostumista.
  2. Rypyt: Ihon ikääntyessä rypyt syvenevät. Innovatiivinen sekoitus suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa silottaa jopa syviä ryppyjä näkyvästi. Suurimolekyylinen hyaluronihappo vaikuttaa silottamalla ihon uloimpia kerroksia, kun taas pienimolekyylinen hyaluronihappo (joka on molekyylikooltaan 40 kertaa pienempää) kulkeutuu syvälle epidermikseen, jossa syvemmät rypyt saavat alkunsa.
  3. Kimmoisuuden väheneminen: Vaikuttava ainesosa, arktiini, kiihdyttää todistetusti kollageenin uusiutumista ihosoluissa. Se vaikuttaa yhdessä hyaluronihapon kanssa ja parantaa ihon kimmoisuutta.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum -hoitoseerumin teho on todistettu kliinisissä ja dermatologisissa testeissä. Se silottaa jopa syviä ryppyjä, parantaa ihon kimmoisuutta ja saa ihon näyttämään heleältä ja nuorekkaalta.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset osoittavat, että voide on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Käyttötarkoitus:

Ikääntymisen merkkejä häivyttävä seerumi, joka häivyttää ikääntymisestä johtuvia läiskiä ja ehkäisee niiden muodostumista, silottaa juonteita, madaltaa ryppyjä ja parantaa ihon kimmoisuutta.

Häivyttää ikääntymisestä johtuvia läiskiä kahdessa viikossa.

Annostelu:
  • Levitä puhdistetulle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle aamulla ja/tai illalla*
  • Hiero hellävaraisesti ihoon
  • Vältä tuotteen joutumista silmiin
  • Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi seerumia on hyvä käyttää yhdessä muiden Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -sarjan tuotteiden kanssa

*Levitä tiamidolia sisältäviä hoitotuotteita yhteensä korkeintaan neljä kertaa päivässä. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Sisältö:

Ikääntyessä ihoon ilmestyy usein pigmenttimuutoksia. Aikuinen iho tuottaa lisäksi vähemmän hyaluronihappoa, ja myös kollageenin ja elastiinin määrä vähenee. Ihon rakenne muuttuu – siihen muodostuu syviä ryppyjä ja se alkaa veltostua.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D -seerumin vaikuttavat ainesosat vaikuttavat yhdessä ikääntymisen merkkeihin: 

  • Koostumus sisältää patentoitua aktiivista Thiamidolia. Ainoastaan Eucerinin hoitotuotteista löytyvä Thiamidoli vaikuttaa hyperpigmentaation syntymekanismiin. Sen on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu häivyttävän pigmenttimuutoksia ja säännöllisessä käytössä ehkäisevän niiden muodostumista.
  • Innovatiivinen sekoitus sekä suuri- että pienimolekyylistä hyaluronihappoa silottaa jopa syviä ryppyjä. Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa epidermiksen uloimman kerroksen kosteustasapainoa (alueella, jossa pienet rypyt ja juonteet saavat alkunsa), kun taas pienimolekyylinen hyaluronihappo, joka on molekyylikooltaan 40 kertaa pienempi, kulkeutuu syvemmälle epidermiksen kerroksiin ja stimuloi ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa siellä missä syvemmät rypyt syntyvät.
  • Koostumus sisältää myös arktiinia, joka kiihdyttää kollageenin uusiutumista ihosoluissa ja parantaa yhdessä hyaluronihapon kanssa ihon kimmoisuutta.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum häivyttää pigmenttimuutoksia ja "maksaläiskiä", sekä estää niiden syntymistä, silottaa jopa syviä ryppyjä, parantaa ihon kimmoisuutta ja saa sen näyttämään ja tuntumaan hoidetulta ja nuorekkaammalta.

Ainesosaluettelo:

Aqua, Glycerin, Octocrylene, Alcohol Denat, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Isononanoate, Distarch Phosphate, Methylpropanediol, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Arctium Lappa Fruit Extract, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Tocopherol, Dimethicone, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Chloride, Glyceryl Stearate, Sodium Polyacrylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum

Säilytys:

Säilytys alle 25 °C

Koko:

30 ml

Muut tiedot:

Parasta ennen: katso pakkauksen pohja.

Käytä korkeintaan 4 kertaa päivässä Thiamidol:a sisältäviä kasvojenhoitotuotteita.