Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF 50+ 200 ml

30,44 €
152,20 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 2152452

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Korkean suojakertoimen aurinkosuojavoide koko vartalolle Erittäin nopeasti imeytyvä, tahmaamaton koostumus Miellyttävältä tuntuva, nopeasti imeytyvä geelivoide ei jätä iholle rasvaista tuntua. Voide tarjoaa korkealaatuista suojaa auringolta kaikille ihotyypeille. Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ sopii myös herkälle sekä rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Voide on miedosti hajustettu ja lähes öljytön. Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ hyödyntää Advanced Spectral -teknologiaa, eli sisältää UVA/UVB-suodattimet ja HEVIS-valosuojan. Voide rauhoittaa ihoa ja suojaa auringon aiheuttamilta vaurioilta. Anti-sand -ominaisuuden ansiosta hiekka ei tartu ihoon – Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ on siis erinomainen valinta myös uimarannalle.



Annostelu:

- Levitä runsaasti ennen kuin astut ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin − erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen − jotta suoja säilyy
- Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
- Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
- Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
- Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
- Vältä tuotteen joutumista silmiin
- Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseksi


Käyttötarkoitus:

Tahraamaton, nopeasti imeytyvä aurinkosuoja vartalolle

- Ultrakevyt koostumus
- Imeytyy nopeasti
- Lähes öljytön
- Erittäin vedenkestävä
- Hienkestävä
- Hiekka ei tartu ihoon
- Kevyesti hajustettu

UV-valo on merkittävin syy auringon aiheuttamien ihovaurioiden taustalla, mutta korkeaenerginen HEVIS-valo voi myös synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisää kuormitusta. Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ on ultrakevyt aurinkosuojavoide vartalon iholle. Sen on kliinisesti ja dermatologisesti todistettu sopivan kaikille ihotyypeille, myös herkälle, rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle.

Aurinkogeelivoide suojaa tehokkaasti UV-säteilyltä: UVA- ja UVB-suodattimet täyttävät Cosmetics Europe -järjestön asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n vähimmäisvaatimusta parempi.

Eucerinin Advanced Spectral Technology -konseptissa yhdistyvät kattavat ja fotostabiilit UVA/UVB-suodattimet ja Licochalcone A, joka neutraloi UV- ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. Koostumus sisältää myös glykyrretiinihappoa, joka tukee ihon omaa dna:n korjausmekanismia. Tuotteen Oil Control -ominaisuus tarkoittaa ihon mattapintaiseksi tekeviä pigmenttejä, jotka jättävät ihon välittömästi kuivan tuntuiseksi.

Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ imeytyy nopeasti jälkiä jättämättä. Se on veden- ja hienkestävä, eikä hiekka tartu siihen. Kuten kaikki Eucerinin aurinkotuotteet, Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ on valmistettu ilman oktinoksaattia ja oksibentsonia – eli UV-suodattimia, joiden tiedetään olevan haitallisia koralliriutoille – ja se täyttää Hawaii Reef -lakialoitteen tavoitteet.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Homosalate, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Tapioca Starch, C12-15 Alkyl Benzoate, Dibutyl Adipate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Stearyl Alcohol, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Copernicia Cerifera Cera, Glyceryl Stearate, Lauroyl Lysine, Triacontanyl PVP, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycerin, Chondrus Crispus Extract, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Stearoyl Glutamate... (Ainesosaluettelo jatkuu Muut tiedot -kohdassa)



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.