Eucerin HYALURON-FILLER MoistBooster tehokostuttaja 30 ml

Tarjous
29,29 €
24,90 €
Tarjous voimassa 30.04.2024 23:59 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 26,68 €
Säästät 4,39 €
830,00 € / LITER 976,33 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 2151579

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Ultrakevyt ja virkistävä kolmitehoinen tehokosteuttaja kaikille ihotyypeille: 1 Silota 2 Kosteuta 3 Virkistä Kosteuttava ja virkistävä geeli, joka tehokosteuttaa ihoa välittömästi ja parantaa ihon kosteustasapainoa 24 tunnin ajan. Silottaa silmin nähden pieniä juonteita, ja iho näyttää sileältä ja terveeltä.



Annostelu:

Levitä ihonhoitorutiinisi ensimmäisessä vaiheessa aamuin illoin ja hiero hyvin puhdistettuun ihoon. Älä käytä silmänympärysiholla.


Käyttötarkoitus:

Tämä ultrakevyt ja virkistävä geeli kosteuttaa ihoa välittömästi ja parantaa ihon kosteustasapainoa 24 tunnin ajan. Vain 11 eri ainesosaa sisältävä koostumus sisältää kahdenlaista hyaluronihappoa ja glyseriiniä. Näitä aineita esiintyy ihossa myös luonnostaan, ja niiden tehtävänä on pitää iho kosteutettuna. Ne sitovat kosteutta kuin magneetit ja silottavat ja kosteuttavat ihoa nopeasti ja intensiivisesti.
Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster -tehokosteuttajan on kliinisesti ja dermatologisesti osoitettu tuottavan upeita tuloksia. Tutkimukseen osallistuneista jokainen totesi, että tuote on varsinainen tehokosteuttaja, joka sai ihon tuntumaan kosteutetulta ja näyttämään täyteläisemmältä välittömästi.

Moisture Booster sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se imeytyy nopeasti ja jättää ihon sileäksi ja terveen näköiseksi.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Alcohol Denat, Butylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Citric Acid, BHT, Parfum



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.