Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream SPF 30 75 ml

Uutuus Tarjous
21,63 €
18,39 €
Tarjous voimassa 30.04.2024 23:59 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 15,09 €
Säästät 3,24 €
245,20 € / LITER 288,40 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 75ml
Tuotenumero (Muu) 2152585

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Ikääntymisen merkkejä vähentävä ravitseva käsivoide Patentoitua Thiamidolia sisältävä ravitseva käsivoide, joka vähentää ja ehkäisee ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia eli maksaläiskiä – säännöllisesti käytettynä jo kahdessa viikossa. Hyaluronihappo kosteuttaa, arktiini puolestaan parantaa ihon kimmoisuutta. Voide imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan. Tuote suojaa ihoa myös auringon aiheuttamalta ikääntymiseltä, sillä se sisältää suojakertoimen 30.



Annostelu:

- Hiero voidetta käsiin niin kauan, kunnes se on täysin imeytynyt. Vältä tuotteen joutumista silmiin.
- Käytä käsivoidetta myös iltaisin nukkumaan mennessäsi.
- Ota käsivoiteen käytöstä rutiini, sillä parhaat tulokset saavutetaan vain säännöllisellä käytöllä. Huomioithan kuitenkin, että Thiamidolia sisältäviä tuotteita saa käyttää korkeintaan neljä kertaa päivässä.


Käyttötarkoitus:

Ravitseva käsivoide, joka kosteuttaa ja vähentää ikääntymisen merkkejä

- Imeytyy nopeasti
- Kevyt koostumus
- Miedosti hajustettu
- Tahmaamaton

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream -käsivoide on suunniteltu pigmenttimuutosten ja "maksaläiskien" vaalentamiseen käsissä. Se myös estää uusien läiskien ilmaantumista. Voide on hyvin imeytyvää, parantaa ihon kimmoisuutta ja se kosteuttaa ihoa uskomattoman tehokkaasti. Käsien iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta koko päivän.

Melaniinipigmentti syntyy melanosyyteissä ja se muodostaa väriä ihoon. Melaniini on myös ihon oma luonnollinen UV-suoja. Melaniinin liikatuotanto ja epätasainen jakaantuminen ihossa saattaa kuitenkin aiheuttaa pigmenttimuutoksia ja maksaläiskiä. Viimeistään 50 ikävuoden jälkeen moni huomaa käsissään pigmenttimuutoksia. Nämä johtuvat usein sekä ikääntymisestä että altistumisesta auringon säteilylle. Myös oman ihon tyyppi vaikuttaa pigmentin muodostumiseen.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream -voiteen uniikki koostumus vaikuttaa monipuolisesti ikääntymisen merkkeihin käsien iholla. Eucerinin innovatiivinen yhdistelmä sekä suuri- että pienimolekyylistä hyaluronihappoa madaltaa näkyvästi jopa syviä ryppyjä. Arktiini stimuloi ihon omaa kollageenin tuotantoa. Voide sisältää myös Thiamidolia, tehokasta ja patentoitua ainesosaa, joka vaikuttaa suoraan pigmenttimuutosten syntymekanismiin. Sen on kliinisisssä ja dermatologisissa testeissä todistettu häivyttävän pigmenttimuutoksia iholla ja estävän niiden ilmaantumista. Säännöllisessä käytössä tuloksia on nähtävissä jo kahden viikon jälkeen – pidempään käytettynä tulokset ovat vielä näkyvämpiä.

UVA- ja UVB-suodattimet (SPF 30) varmistavat, että voide suojaa käsiä auringon vanhentavalta vaikutukselta ja pigmenttimuutoksilta. Kädet tuntuvat pehmeiltä ja hoidetuilta sekä niiden iho näyttää tasaisemmalta.

Käytä tätä tuotetta, jos…

Käsissäsi on näkyviä ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia eli maksaläiskiä.
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream SPF 30 -käsivoide vähentää näkyvästi olemassa olevia pigmenttimuutoksia ja ehkäisee uusien pigmenttimuutosten ilmaantumista.

Haluat ehkäistä ikääntymisestä johtuvien pigmenttimuutosten – eli maksaläiskien – ilmaantumista.
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream SPF 30 -käsivoide on tutkitusti tehokas tuote. Se sisältää vaikuttavana aineena Thiamidolia, joka auttaa ehkäisemään ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia.

Sinulla on ikääntyvä iho ja haluat panostaa käsiesi hyvinvointiin.
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream SPF 30 -käsivoide -käsivoide sopii aikuisen iholle. Se kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan.


Huomioitavaa:

Huomaathan, että suosittelemme Thiamidolia sisältäviä tuotteita käytettävän korkeintaan neljä kertaa päivässä.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Arctium Lappa Fruit Extract, Tapioca Starch, Stearyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Parfum



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.