Eucerin pH5 Shower Oil, matkakoko 100 ml

9,45 €
94,50 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100ml
Tuotenumero (Muu) 2255891

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Hellävarainen suihkuöljy päivittäiseen käyttöön Herkälle ja kuivalle iholle kehitetty hellävarainen pesuneste päivittäiseen käyttöön.



Annostelu:

- Vältä kosketusta silmiin. Jos tuotetta pääsee silmiin, huuhtele vedellä.
- Jotta et liukastuisi, muista huuhtoa suihkun lattia huolellisesti käytön jälkeen.


Käyttötarkoitus:

Suihkuöljy kuivalle ja herkälle iholle

- Tuote soveltuu aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.
- Kätevä 100 ml matkapakkaus.

Eucerin pH5 Shower Oil -suihkuöljyn koostumus auttaa tasapainottamaan ja säilyttämään ihon luonnollisen pH:n, jolloin myös ihon oma luonnollinen suoja säilyy. Se pesee hellävaraisesti ja kuivattamatta, joten se soveltuu erinomaisesti herkälle ja kuivalle iholle. Eucerin pH5 Shower Oil -suihkuöljy sisältää 53 % luonnollisia öljyjä, jotka ravitsevat ihoa tehokkaasti. Iho tuntuu pehmeältä ja sileältä. Säännöllisessä käytössä ihon kuivuminen vähenee huomattavasti. Tuote ei myöskään häiritse ihon luonnollista mikrobitasapainoa, joka on erittäin tärkeää sen hyvinvoinnille.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on tehokas ja hyvin siedetty kuivalla ja herkällä iholla.


Ainesosaluettelo:

Glycine Soja Oil, Laureth-4, MIPA-Laureth Sulfate, Ricinus Communis Seed Oil, Poloxamer 101, Parfum,Propylene Glycol, Panthenol, Tocopherol, Pantolactone, Citric Acid, Sodium Citrate, Aqua, Propyl Gallate



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.