LW Skin Appeal Peeling np (1 × 50ml)

14,80 €
296,00 € / l
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 339495

Markkinoija

Oriola Finland Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Skin Appeal Peeling on hellävarainen mekaaninen ja kemiallinen kuorintageeli epäpuhtaalle, rasvaiselle ja sekaiholle. Mekaaninen kuorinta: Biohajoavat polykaprolaktonirakeet poistavat kuolleita ihosoluja, tekevät ihosta sileän ja edistävät pintaverenkiertoa. Kemiallinen kuorinta: Hedelmähapposeos elvyttää ihoa ja aktivoi sen uusiutumista. Polidokanoli rauhoittaa ihoa kuorinnan jälkeen ja lievittää kutinaa. Pantenoli parantaa ihon kosteudensitomiskykyä, suojaa ihoärsytyksiltä sekä rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Hopeamolekyyleillä on kevyesti antiseptinen vaikutus. Hajusteeton. Vegaaninen.

Käyttötarkoitus:

Tehokas mekaaninen ja kemiallinen kuorintageeli ihon syväpuhdistukseen epäpuhtaalle, rasvaiselle ja sekaiholle.

Annostelu:

Hiero kuorintageeliä kevyesti pyörittelevin liikkein kostutetulle kasvojen iholle, anna vaikuttaa hetken ja huuhtele lopuksi huolellisesti. Kuorinnan tehokkuus vaihtelee sen mukaan, kuinka paljon käytetään vettä. Kun kyseessä on rasvainen ja/tai epäpuhdas iho, kuorinta pitäisi tehdä 2–4 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan.

Ainesosaluettelo:

Aqua, Polycaprolactone, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-9, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycolic Acid, Panthenol, Disodium Undecylenamido MEA-Sulfosuccinate, Hydroxyethylcellulose, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Citric Acid, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Malic Acid, Benzoic Acid, Salicylic Acid, Pantolactone

Koko:

50 ml