EPITACT VAIVAISENLUUN SUOJA-S 1 kpl

30,44 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kpl
Tuotenumero (Muu) 341269

Markkinoija

Millet Innovation

Haittaako vaivaisenluun kipu esimerkiksi kävellessä? Vaivaisenluun suoja ehkäisee liialliseen paineeseen ja hankaukseen liittyvää vaivaisenluun (hallux valgus) aiheuttamaa kipua. Suoja on pienikokoinen ja sopii käytettäväksi tavallisesti käyttämissäsi kengissä. Vaivaisenluulla tarkoitetaan jalkaterän ongelmaa, jossa ukkovarvas kääntyy muihin varpaisiin päin. VINKKI! Jos isovarvasta pystyy yhä liikuttamaan, suosittelemme joustavan, päiväkäyttöön tarkoitetun EPITACT®-oikaisijan käyttämistä vaivaisenluun hoitoon. Se korjaa asentopoikkeamaa, rajoittaa vaivaisenluun etenemistä, lievittää nivelkipua ja estää vaivaisenluun hankautumista. Konepesu 30°C:n lämpötilassa mukana toimitettavassa pesupussissa tai käsinpesu (hankaamatta). Anna kuivua itsekseen. Ei saa silittää. https://epitact.fi/



Huomioitavaa:

Jalkaterapeuttien patentoima Epithelium 26® on silikonigeeli, jonka painetta jakavat ominaisuudet muistuttavat ihonalaiskudoksen ominaisuuksia. Ohut Epithelium 26® -pehmike vaivaisenluun vieressä suojaa vaivaisenluuta ja lievittää tehokkaasti hankauksesta johtuvaa kipua aiheuttamatta kuitenkaan lisäpainetta. Nämä yksinkertaiset suojat eivät korjaa vaivaisenluuta.
Pestävä ennen ensimmäistä käyttökertaa.
Suojaa käytetään paljaalla iholla. Se sopii käytettäväksi oikeassa tai vasemmassa jalassa.
Liu’uta jalkaterä suojaan siten, että isovarvas asettuu putkenmuotoiseen osaan. Epithelium 26® -geeliä sisältävän osan pitää olla vaivaisenluun kohdalla.
Suoja kestää parhaiten, kun sen päällä käytetään sukkia tai sukkahousuja.
Ei saa käyttää rikkoutuneella iholla.
Jos sinulla on valtimotulehdus, diabetes, polyneuriitti, alaraajojen neuropatia tai haavaumia, kysy neuvoa lääkäriltä tai jalkaterapeutilta ja tarkkaile jalkaa suojan käytön aikana.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.