Ostajan opas


Tervetuloa ostoksille Apteekki Ideaparkin verkkokauppaan. 

Löydät meiltä suuren osan käsikauppalääkkeistä sekä laajan valikoiman vapaankaupan tuotteita.

Voit hakea tuotteita kauppanimen mukaan tai etsiä tuote- ja terapiaryhmistä haluamaasi valmistetta. Kaikista tuotteista on kattava kuvaus sisällöstä ja käytöstä. Tarjoustuotteet löydät kuukauden tarjoukset sivulta sekä kannattaa seurata myös Facebook- ja Instagram-sivujamme esimerkiksi kilpailujen merkeissä.

Kun olet löytänyt haluamasi tuotteen, lisää se ostoskoriin. Teille aukeaa lisäikkuna, jolloin voitte valita jatkaa ostoksia tai siirtyä kassalle.

Kun olette valinneet haluamanne tuotteet, paina siirry kassalle -painiketta yläoikealla ja täytä vaadittavat tiedot. Tässä vaiheessa valikoidaan toimitus- ja maksutapa.

Lääkkeitä myytäessä verkkokaupassa vastaamme myös lääketurvallisuudesta. Lääketuotteiden kohdalla on aktiivisesti ostajan joko sallittava yhteydenotto ja lääkeneuvonta tai kieltäydyttävä neuvonnasta. Mikäli tunnette valikoimanne lääkkeen, käyttö on tuttua ja olette annostuksesta tietoisia voi lääkeneuvontapyynnön ohittaa. Kuitenkin joissain lääkevalmisteissa lääkeneuvontaa ei voi ohittaa. Yhteydenottopyyntö valikoidaan täyttäessä henkilötietoja. Lääkeneuvonta tapahtuu puhelimitse.

Toimitustapoja ovat Postin kotiinkuljetus, nouto Postin automaatista tai nouto postin palvelupisteestä. Mikäli haluatte noutaa ostoksenne itse apteekista, osto maksetaan verkkoapteekissa ja keräämme tuotteet Teille valmiiksi. 

Nouto apteekista tapahtuu tilauksen viitenumerolla ja henkilötiedoin. Muista siis aina ottaa sähköpostiinne tullut tilausnumero mukaan. Nouto apteekista tilaus pidetään 1 kuukauden ajan varattuna, tämän jälkeen poistamme tilauksen. Lähetämme muistutuksen tilauksesta 21 päivää tilauksen käsittelystä.

Verkkomaksu toimii pankkitunnuksilla. Luottokorttimaksu toimii kaikilla Visa ja Mastercard korteilla.

Lopuksi lue ja hyväksy käyttöehdot. Lääkevalmisteilla on normaalista poikkeavat säännöt. Lääkkeillä ei ole palautusoikeutta muulloin kuin tuotevirhetapauksissa (Kuluttajansuojalaki 38/1978 6. luvun 16 § 4. kohta). 

Käsittelemme tilaukset apteekin aukioloaikoina. Kun tilaus on käsitelty saatte siitä ilmoituksen sähköpostiinne (tarkista myös postin roskapostit, esimerkiksi Gmail saattaa tulkita viestin roskapostiksi). Normaalisti toimitusaika on 1-5 arkipäivää. Mikäli ongelmia saatavuuden kanssa ilmenee, olemme yhteydessä puhelimitse ja informoimme tilanteesta henkilökohtaisesti. 

Mikäli on kysyttävää, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Ystävällisin terveisin,

Apteekki Ideaparkin henkilökunta