Rela Tabs Salmiakki-Lakritsi 30 tabl

Tarjous
15,21 €
11,90 €
Alin edeltävä hinta viimeisen 30 päivän aikana: 11,90 €
Säästät 3,31 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30tabletti
Tuotenumero (Muu) 2185668

Markkinoija

Oy Verman Ab

Rela on apteekin suosituin maitohappobakteeri.* Rela-maitohappobakteerivalmisteet sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista bakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosusSP1 ja Bifidobacterium lactis BLC1) ja 3 miljardia bakteeria päiväannosta kohden. Vahvaa vastustuskykyä** – Rela Tabs -tuotteet sisältävät maitohappobakteerien lisäksi C-vitamiinia, joka on tärkeä vastustuskyvyn ylläpitäjä. Rela Salmiakki-Lakritsi maistuu salmiakille ja lakritsille ja soveltuu koko perheelle. Rela-tuotteet on valmistettu Suomessa ja niillä on avainlippumerkki. *IQVIA Apteekin Ulosmyynti EUR MAT 1/2023 ** Rela-tuotteet sisältävät C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.Annostelu:

Aikuisille ja lapsille 1 purutabletti päivässä.


Huomioitavaa:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (isomaltitoli, ksylitoli, sukraloosi), maitohappobakteerit (L. rhamnosus SP1, B. lactis BLC), aromit (salmiakkijauhe, lakritsiaromi, luontainen vanilja-aromi), C-vitamiini (L-askorbiinihappo, natrium-L-askorbaatti), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat, väri (lääkehiili).
Gluteeniton, maidoton ja soijaton.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.