ZINCIT 120 TABL

11,13 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120tabletti
Tuotenumero (Muu) 8012188

Markkinoija

Decem Pharma Oy

ZinCit on hyvin imeytyvä sinkkisitraattivalmiste (25 mg sinkkiä). ZinCitissa on mukana myös C-vitamiinia (100 mg), flavonoideja (42 mg) sekä ruusunmarjauutetta (30 mg). Sinkki vaikuttaa mm. vastustuskykyyn, hedelmällisyyteen sekä ihon, luuston, hiusten ja kynsien kuntoon. Sinkki on hivenaine, jota on käytännössä jokaisessa ihmisen solussa. Se on monien elimistön makromolekyylien rakenteille ja toiminnoille välttämätön hivenaine sekä mukana yli 300 entsyymin toiminnassa. Sinkki osallistuu solutasolla elimistön DNA synteesiin, solujen hapettumisen estämiseen ja solujen jakautumiseen. Sinkki on mukana happo-emästasapainon säätelyssä, hiilihydraattien-, rasvahappojen- sekä A-vitamiinin aineenvaihdunnassa. Sinkki vaikuttaa immuunipuolustusjärjestelmään, aivotoimintaan, näkökykyyn sekä ihon, luuston, hiusten ja kynsien kuntoon. Sinkkiä tarvitaan myös veren testosteronitasojen sekä hedelmällisyyden ylläpitoon. Sinkki onkin yksi tärkeimmistä elimistölle välttämättömistä hivenaineista, jota eAnnostelu:

1 tabletti päivässä. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää.

Vuorokausiannos (1 tabl. sisältää):
C-vitamiinia 100 mg 125%*
Sinkkiä 25 mg 250%*
Flavonoideja 42 mg
Ruusunmarjauutetta 30 mg
*Prosenttia vertailuarvosta


Käyttötarkoitus:

Sinkin puutteeseen. Auttaa ylläpitämään vastustuskykyä.


Raskaus ja imetys:

Ei rajoituksia


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Sisältää kuivausainepussin-EI SYÖTÄVÄKSI

ZinCit -tabletti ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa soijaa eikä liivatetta. Sopii vegaaneille.


Ainesosaluettelo:

Täyteaineet (sorbitoli, mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), L-askorbiinihappo, sinkkisitraatti, sitrusbioflavonoidivalmiste 85%, ruusunmarjauute (4:1), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), tabletin päällyste (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyvinyylialkoholi).Tutustu huolella pakkausselosteeseen.