PIMAFUCORT voide 30 g

Lääke
17,85 €
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30g
Lääkemuoto voide
Tuotenumero (VNR) 032654
Lääkekohde Tarkoitettu ihmisille

Myyntiluvan haltija

LEO PHARMA

Markkinoija

Leo Pharma Oy

Pimafucort-voiteen vaikuttavat aineet ovat hydrokortisoni, natamysiini-sienilääke sekä neomysiini-antibiootti.Annostelu:

Valmistetta levitetään ohuelti ihottuma-alueelle 2-4 kertaa päivässä
Levittämisen jälkeen voidaan ihoa kevyesti hieroa


Käyttötarkoitus:

Pimafucort-voiteen vaikuttavat aineet ovat hydrokortisoni, natamysiini-sienilääke sekä neomysiini-antibiootti. Valmistetta käytetään ihon bakteeri- ja hiivasieni- tai sienitulehdusten (sekainfektioiden) lyhytaikaiseen hoitoon. Pimafucort-voiteen voidepohja on rasvainen, minkä takia se soveltuu erityisesti kuivien ja hilseilevien ihottumien hoitoon. Pitkäaikaiseen käyttöön, laajoille ihoalueille tai lapsille vain lääkärin ohjeen mukaan.


Yleiset haittavaikutukset:

Valmisteen levittämisen jälkeen saattaa ihottuma aluksi hieman paheta. Hoidon keskeyttäminen tällöin ei kuitenkaan yleensä ole aiheellista.
Katso tarkemmat tiedot mahdollisista haittavaikutuksista pakkausselosteesta


Raskaus ja imetys:

Raskauden tai imetyksen aikana vain lääkärin ohjeen mukaan.


Huomioitavaa:

Jos ihottuma pahenee yhden tai useamman viikon käytön jälkeen, on käännyttävä lääkärin puoleen
Valmistetta ei pidä käyttää virusten tai loiseläinten aiheuttamien ihottumien hoitoon eikä ihottumiin, joiden aiheuttajana on pelkästään bakteeri, sieni tai hiiva, akneen, palovammoihin, haavoihin eikä ihottumiin, jotka saattavat olla seurausta aikaisemmasta kortikosteroidihoidosta eikä ulkokorvantulehduksen hoidossa, mikäli tärykalvo on puhjennut
Jos sinulla on muita sairauksia tai yliherkkyyksiä tai jos käytät muita lääkkeitä, varmista lääkkeen sopivuus pakkausselosteesta, apteekista tai lääkäriltäsiTutustu huolella pakkausselosteeseen.