Nutridrink Protein Vanilja 4X200 ml

16,81 €
21,01 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 4 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 2489458

Markkinoija

Danone Oy

Kliininen ravintovalmiste. Nutridrink Protein on pirtelömäinen täydennysravintojuoma, joka sisältää runsaasti proteiinia ja energiaa.Annostelu:

Potilaan ravinnontarpeen mukaan 1-3 pulloa vuorokaudessa tai lääkärin/ravitsemusterapeutin ohjeen mukaan. Alle 7-vuotiaille lapsille vain lääkärin ohjeen mukaan.


Käyttötarkoitus:

Nutridrink Protein on runsaasti proteiinia ja energiaa sisältävä täydennysravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon käytettäväksi lisäravintona muun ruoan ohella. Runsaasta proteiininsaannista voi olla hyötyä, jos olet toipilaana tai sairaana, esim. syöpää sairastaessa, kuntoutuessa tai kun ravintovarastot tarvitsevat täydennystä.
200 ml sisältää energiaa 300 kcal, proteiinia 18 g ja kuitua 0 g.
Lisäravinnoksi mm. palovammapotilaille, postoperatiiviseen käyttöön ja osaksi proteiinirikasta ruokavaliota.


Huomioitavaa:

Tärkeää: Ei suonensisäiseen eli parenteraaliseen käyttöön. Käytettävä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Käytetään varoen 3-6-vuotiaille.


Ainesosaluettelo:

Lehmänmaidon proteiinit, vesi, maltodekstriini, kasviöljyt (rapsi- ja auringonkukkaöljy), sokeri, soijaproteiini-isolaatti, herneproteiini-isolaatti, aromi, kaliumsitraatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kaliumhydroksidi, kalsiumkloridi, magnesiumhydroksidi, natrium-L-askorbaatti, väri (kurkumiini), DL-a-tokoferyyliasetaatti, ferrolaktaatti, nikotiiniamidi, sinkkisulfaatti, retinyyliasetaatti, kolekalsiferoli, natriumseleniitti, mangaanisulfaatti, kupariglukonaatti, kalsium-D-pantotenaatti, D-biotiini, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, kaliumjodidi, kromikloridi, natriumfluoridi, riboflaviini, fytomenadioni.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.