CORSODYL geeli suuonteloon 1 % 50 g

Lääke
8,72 €
174,40 € / KILOGRAM
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Vahvuus 1 %
Pakkauksen koko 1 × 50g
Lääkemuoto geeli suuonteloon
Tuotenumero (VNR) 081478
Lääkekohde Tarkoitettu ihmisille

Myyntiluvan haltija

HALEON DENMARK

Markkinoija

Haleon Finland Oy

Corsodyl-geeliä käytetään tilapäisesti hammasproteesin aiheuttamiin suutulehduksiin. Lisäksi geeliä voidaan käyttää tilapäisesti silloin, kun suun ja hampaiden mekaaninen puhdistaminen on vaikeutunut. Geeli sisältää klooriheksidiiniä, jolla on laajakirjoinen antimikrobinen vaikutus. Alle 12-vuotiaille lapsille vain hammaslääkärin ohjeen mukaan.Annostelu:

Käytä geeliä 1-2 kertaa päivässä tavallisen hammastahnan tapaan. Noin 2 cm geeliä puristetaan hammasharjalle ja harjataan noin minuutin ajan
Hammasproteesin aiheuttamassa suutulehduksessa proteesit harjataan huolellisesti 1-2 kertaa päivässä noin minuutin ajan.
Katso tarkat käyttöohjeet ja suosituskäyttöajat pakkausselosteesta


Käyttötarkoitus:

Corsodyl-geeliä käytetään tilapäisesti hammasproteesin aiheuttamiin suutulehduksiin. Geeliä voidaan käyttää tilapäisesti myös silloin, kun suun ja hampaiden mekaaninen puhdistaminen on vaikeutunut. Geeli sisältää klooriheksidiiniä, jolla on laajakirjoinen antimikrobinen vaikutus. Alle 12-vuotiaille lapsille, muihin käyttötarkoituksiin ja pitkäaikaiseen käyttöön vain lääkärin tai hammaslääkärin ohjeen mukaan.


Yleiset haittavaikutukset:

Hyvin yleinen haittavaikutus on katteinen kieli
Yleisiä haittavaikutuksia ovat suun kuivuminen, makuaistin menetys/makuhäiriö, kielikipu, suupolte, kipeä suu ja suun tuntoharha/tuntoaistin heikentyminen.
Lisää haittavaikutuksia pakkausselosteessa


Raskaus ja imetys:

Corsodyl-geeliä voi käyttää raskauden ja imetyksen aikana
Katso yleisohjeet raskauden ja imetyksen aikaisesta lääkkeenkäytöstä pakkausselosteesta


Huomioitavaa:

Corsodyl-geeli on yhteensopimaton tavallisten hammastahnojen kanssa
Tavallista hammastahnaa käytetään eri aikaan kuin geeliä, tai ennen Corsodyl-geeliä siten, että suu huuhdellaan käyttökertojen välillä
Jos sinulla on muita sairauksia tai yliherkkyyksiä tai jos käytät muita lääkkeitä, varmista lääkkeen sopivuus pakkausselosteesta, apteekista tai lääkäriltäsiTutustu huolella pakkausselosteeseen.