MULTIVITA VAHVA 120 TABL

23,10 €
192,50 € / KILOGRAM
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120tabletti
Tuotenumero (Muu) 9512299

Markkinoija

Orion Oyj

Vahva ja erittäin monipuolinen monivitamiini- ja kivennäisainetabletti, joka sisältää reilun annoksen päivittäin tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita mm. vastustuskyvyn* ja jaksamisen** tueksi. Helposti nieltävän tabletin vahva vitamiini- ja kivennäisainekoostumus perustuu aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Yhdessä tabletissa on jopa 18 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta, lisäksi se sisältää mustikkauutetta sekä ubiqinon Q10:ntä. 1 tabletti päivässä riittää! Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ravintolisä.  *D-vitamiini, foolihappo, sinkki ja seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. ** C-, B6- ja B12-vitamiini, niasiini sekä magnesium auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.



Annostelu:

1 tabletti päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Valmistetta ei suositella raskaana oleville tai henkilöille, joilla on veren hyytymiseen vaikuttava lääkitys.

 


Käyttötarkoitus:

Vitamiinien ja kivennäisaineiden päivittäisen saannin varmistaminen.


Huomioitavaa:

Valmistetta ei suositella raskaana oleville tai henkilöille, joilla on veren hyytymiseen vaikuttava lääkitys. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Ainesosat: täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti, hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), kivennäisaineet (magnesiumoksidi, sinkkioksidi, mangaanisulfaatti, kromi(III)kloridi, kaliumjodidi, natriumselenaatti), vitamiinit (L-askorbiinihappo, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, nikotiiniamidi, syanokobalamiini, kolekalsiferoli, kalsium-D-pantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, retinyyliasetaatti, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini), mustikkauutejauhe, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), koentsyymi Q10, väri (punajuuriväri).

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

 



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.