FERRION 100 MG 50 tabl

10,29 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50tabletti
Tuotenumero (Muu) 9299078

Markkinoija

Orion Oyj

Ferrion 100 mg on vahva, pitkävaikutteinen rauta -ja C-vitamiinivalmiste, jossa rauta on vatsaystävällisessä bisglysinaattimuodossa. Ferrion sisältää 100mg rautaa ja 60 mg raudan imeytymistä tehostavaa C-vitamiinia. Pitkävaikutteisesta tabletista rauta vapautuu vasta ohutsuolessa, mistä se parhaiten imeytyy elimistön käyttöön. Valmisteen voi halutessaan nauttia myös ruokailun yhteydessä*, mikä voi auttaa vähentämään mahdollista vatsaärsytystä. Pienikokoisen, helposti nieltävän tabletin voi tarvittaessa puolittaa. Sopii myös vegaaneille. Ravintolisä. *maitotuotteet, kahvi ja tee voivat heikentää raudan imeytymistä



Annostelu:

Aikuisille kuuriluontoisesti 1 tabletti päivässä, niellään veden kanssa. Voidaan ottaa joko tyhjään vatsaan tai aterian yhteydessä. 1 tabletti sisältää 100 mg rautaa (714 %*) ja 60 mg C-vitamiinia (75 %*). Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Raudanpuutteen syyt tulisi aina selvittää.


Käyttötarkoitus:

Raudan saannin varmistaminen


Raskaus ja imetys:

Sopii raskauden ja imetyksen aikana.


Huomioitavaa:

Rauta edistää normaalia punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini lisää raudan imeytymistä.
Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasa-painoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton (sokeria 0 g).


Ainesosaluettelo:

ferro(II)bisglysinaatti, täyteaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa), C-vitamiini, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), riisitärkkelys, väri (rautaoksidi), sakeuttamisaine (glyseroli).
Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.