Sensodyne Repair & Protect hammastahna 75 ml

6,80 €
90,67 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 75ml
Tuotenumero (Muu) 2188993

Markkinoija

Haleon Finland Oy

Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu Sensodyne Repair & Protect Deep Repair -hammastahna korjaa ja suojaa hampaiden vihlovia alueita kahdesti päivässä käytettynä. Ainutlaatuinen NovaMin-aineosa lievittää kliinisesti osoitetusti vihlontaa, sillä se muodostaa hampaiden vihlovien alueiden päälle suojaavan kerroksen. Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu Sensodyne Repair & Protect Deep Repair -hammastahna sisältää hampaita vahvistavaa fluoria. Käytä Sensodyne Repair & Protect Deep Repair hammastahnaa kahdesti päivässä, sillä se: Sisältää NovaMin-aineosaa, joka muodostaa hampaiden vihlovien alueiden päälle suojaavan kerroksen Poistaa plakkia ja sisältää hampaiden reikiintymistä ehkäisevää fluoria Antaa pitkäkestoisen suojan vihlontaa vastaan. CE1639 -merkitty lääkinnällinen laite. Lue käyttöohjeet.Huomioitavaa:

Hampaiden vihlonta voi viitata välitöntä hoitoa vaativaan vaivaan. Jos oireet jatkuvat tai pahenevat, ota yhteyttä hammaslääkäriin. Ei alle 12-vuotiaille lapsille ilman hammaslääkärin tai lääkärin suositusta. Jos ärsytystä esiintyy, lopeta tuotteen käyttö. Jos havaitset suun tai kasvojen turvotusta, ota mahdollisimman pian yhteyttä hammaslääkäriin tai lääkäriin. Ei lasten ulottuville.


Ainesosaluettelo:

Glyseriini, PEG-8, hydratoitu piidioksidi, kalsiumnatriumfosfosilikaatti (NOVAMIN), kokamidopropyylibetaiini, natriumkokoyylimetyylitauraatti, aromi, titaanidioksidi, karbomeeri, piidioksidi, sakkariininatrium, natriumfluoridi, limoneeni. Sisältää natriumfluoridia (1 450 ppm F¯).Tutustu huolella pakkausselosteeseen.