ARMOLIPID PLUS RAVINTOLISÄ, KASVIUUTE- JA VITAMIINIVALMISTE 30 TABL

27,30 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30tabletti
Tuotenumero (Muu) 2473239

Markkinoija

Viatris Oy

Berberis aristata -kuivauutetta, fermentoitua punariisiä, polikosanoleja, foolihappoa, koentsyymi Q10:tä ja astaksantiinia sisältävä ravintolisä.Annostelu:

1 tabletti vuorokaudessa. Nielemisvaikeuksien yhteydessä suositellaan tabletin jakamista kahteen osaan ja ottamista veden kera.


Käyttötarkoitus:

Ravintolisä ArmoLIPID PLUS sisältää Berberis aristata -kuivauutetta, fermentoitua punariisiä (Monascus purpureus), polikosanoleja, foolihappoa, koentsyymi Q10:tä ja Haematococcus pluvialis -levästä saatavaa runsaasti astaksantiinia sisältävää oleoresiinia.. ArmoLIPID PLUS -valmisteen sisältämä Berberis aristata -kuivauute auttaa hallitsemaan veren kolesterolia ja triglyseridejä yhdessä sopivan ruokavalion kanssa.


Raskaus ja imetys:

Raskaana olevien tai imettävien naisten ei pidä käyttää ArmoLIPID PLUS -valmistetta.


Huomioitavaa:

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Jokainen tabletti sisältää 2,8 mg monakoliineja. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Älä käytä päivittäin 3 mg tai enemmän monakoliineja fermentoidusta punariisistä. Raskaana olevien tai imettävien naisten, alle 18-vuotiaiden vauvojen, lasten ja nuorten tai yli 70-vuotiaiden henkilöiden ei pidä käyttää ArmoLIPID PLUS valmistetta.ArmoLIPID PLUS-valmistetta ei pidä käyttää, jos käytät kolesterolia alentavia lääkkeitä eikä myöskään jos käytät jo jotain toista fermentoitua punariisiä sisältävää valmistetta. Kysy lääkäriltä neuvoa tämän valmisteen käytöstä, jos sinulla on terveysongelmia. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Berberis aristata DC:n kuoren kuivauute vastaten 85% berberiinihydrokloridia; fermentoitu punariisi (Monascus purpureus) vastaten 1,75% monakoliineja; paakkuuntumisenestoaineet: mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat, talkki; Haematococcus pluvialis -levästä saatava runsaasti astaksantiinia sisältävä oleoresiini; polikosanolit; kiillotusaineet: hydroksipropyyliselluloosa, sellakka, polyvinyylipyrrolidoni; koentsyymi Q10; pteroyylimonoglutamiinihappo (foolihappo).Tutustu huolella pakkausselosteeseen.