Aftamed Teething Gel 15 ml

15,41 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 15ml
Tuotenumero (Muu) 334686

Markkinoija

Navamedic AB

Aftamed® Teething on tarkoitettu vauvoille tyypillisiin esim. hampaiden tulosta tai ulkoisista tekijöistä aiheutuviin kipuihin.



Annostelu:

Levitä pieni määrä geeliä (0,5 – 1 cm) käyttäen asetinta tai sormea (huolellisen käsienpesun jälkeen) ja hiero se kevyesti ikeniin, kunnes hoidettava alue on kokonaan peittynyt. Käytä 3-6 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan.
Suositellaan käytettäväksi aterioiden jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa, jotta kalvon muodostuminen edistyisi ja geelin tarjoama helpotus lapsen vaivoihin pidentyisi.


Käyttötarkoitus:

Aftamed® Teething on tarkoitettu vauvoille tyypillisiin esim. hampaiden tulosta tai ulkoisista tekijöistä aiheutuviin kipuihin. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että sen erityiset ainesosat vähentävät kipua sekä turvotusta ja edistävät paranemista.

Aftamed® Teething kiinnittyy hampaisiin ja ikeniin pitkäksi ajaksi muodostaen näkymättömän, joustavan ja vahvan kalvon, joka toimii tehokkaana suojana. Aftamed Teethingin vaikuttava-aine on korkeaviskoosinen hyaluronihappo, joka on luontaisestikin limakalvolla esiintyvä aine.

Aftamed® Teething sopii yli 3 kuukauden ikäisille vauvoille.


Huomioitavaa:

Aftamed Teething on alkoholiton, sokeriton, gluteeniton, laktoositon sekä parabeeniton. Tuote ei sisällä paikallispuudutetta eikä kipulääkettä.


Ainesosaluettelo:

Korkeamolekylaarinen hyaluronihapon natriumsuola, ksylitoli, kalvonmuodostukseen perustuvat apuaineet, mukoadhesiivinen polymeeri ja vesi täydellisen geelinmuodostuksen aikaansaamiseksi.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.