Minisun Monivitamiini Tähtimarja jr. 200 PURUTABL

Tarjous
23,00 €
16,90 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 16,90 €
Säästät 6,10 €
153,64 € / KILOGRAM 209,09 € / KILOGRAM
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200tabletti
Tuotenumero (Muu) 2119618

Markkinoija

Oy Verman Ab

Minisun monivitamiinit ovat helppo tapa turvata vitamiinien ja hivenaineiden saanti ympäri vuoden. Minisun Monivitamiini Junior Tähtimarja on suomalaisille lapsille suunniteltu monivitamiinivalmiste. Se sisältää D-vitamiinia, C-vitamiinia ja sinkkiä. D-vitamiiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla. Minisun Monivitamiini Junior Tähtimarja on pienikoinen, tähden muotoinen purutabletti, joka maistuu lempeän marjaiselle. Pieni purutabletti on helppo imeskellä, pureskella tai niellä. Tuote on laktoositon, gluteeniton, maidoton, soijaton , liivatteeton ja hiivaton.



Annostelu:

1 purutabletti päivässä


Käyttötarkoitus:

Monivitamiinivalmiste vitamiinien ja hivenaineiden saannin turvaamiseen erityisesti lapsilla.


Raskaus ja imetys:

Sopii raskaana oleville ja imettäville.


Huomioitavaa:

Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna. Sisältää kosteudenpoistajan.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi), vitamiinit (C, niasiini, E, pantoteenihappo, tiamiini, riboflaviini, B6, foolihappo, biotiini, D3, B12), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen mono- ja digyseridit, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, kasvirasvahapot), kivennäisaineet (sinkki, mangaani, jodi, seleeni), stabilointiaine (dikalsiumfosfaatti), luontainen marja-aromi. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.