Minisun Omega jr. 45 KPL

16,59 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 45kpl
Tuotenumero (Muu) 2374163

Markkinoija

Oy Verman Ab

Minisun Omega-3 + D3-vitamiini Junior sisältää kasvulle ja kehitykselle tärkeitä omega-3-rasvahappoja ja D-vitamiinia. Yksi geelipala sisältää lapsille suositellun annoksen 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia sekä 600 mg korkealaatuista kalaöljyä. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla. Minisun Omega Junior sisältää 60 mg EPA:aa ja 300 mg DHA:ta yhdessä geelipalassa. Minisun Omega Junior on hedelmäisen makea ja pehmeä geelipala, makuina vadelma, appelsiini ja sitruuna. Tuote sopii lapsille kahdesta ikävuodesta alkaen, kun lapsi osaa pureskella tuotteen. Minisun Omega Junior on valmistettu kestävän kehityksen periaattein tuotetusta kalaöljystä. Tuote ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia ja se on maidoton, laktoositon, soijaton ja hiivaton.



Annostelu:

Yli 3-vuotiaille 1 kpl päivässä.


Käyttötarkoitus:

Omega-3 ja D-vitamiinivalmiste tukemaan hyvien rasvahappojen ja D-vitamiinin päivittäistä saantia lapsilla.
Sopii lapsille kahdesta ikävuodesta alkaen, kun lapsi osaa pureskella tuotteen.


Huomioitavaa:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.


Ainesosaluettelo:

Kalaöljy, makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli), vesi, liivate (naudasta), happamuudensäätöaine (natriumsitraatti), luontaiset aromit (appelsiini, sitruuna, vadelma), happo (omenahappo), väri (paprikauute), hapettumisenestoaine (tokoferolit), D3-vitamiini (kolekalsiferoli). Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja soijaton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.