Multi-Tabs Kids Gummies Immunity monivitamiinivalmiste 60 kpl

13,65 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kpl
Tuotenumero (Muu) 2253409

Markkinoija

Haleon Finland Oy

Multi-tabs Kids Gummies Immunity Support -monivitamiinit ovat maukkaita pehmeitä pureskeltavia vitamiineja, jotka on kehitetty tukemaan erityisesti lasten immuunijärjestelmää. Multi-tabs Kids Gummies Immunity Support sisältää muun muassa D-vitamiinia, joka edistää lapsen immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Helppo pureskella, tuoreen appelsiinin maku. Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.



Annostelu:

Suositeltu vuorokausiannos: 1 kappale päivässä. Pureskele, kunnes valmiste on liuennut. Voidaan ottaa ilman ruokaa tai vettä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Älä käytä tuotetta, jos pakkausfolio on rikki. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen. Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Parasta ennen: Katso pakkauksen pohjasta.


Huomioitavaa:

Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttäämonipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli sitä otetaan vahingossa liikaa,ota välittömästi yhteyttä lääkäriin tai myrkytystietokeskukseen. Sisältää fenyylialaniinin lähteen. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.


Ainesosaluettelo:

Glukoosisiirappi, sokeri, liivate, C-vitamiini (L-askorbiinihappo), vesi, maltodekstriini, E-vitamiini (dl-alfa-tokoferyyliasetaatti), sinkki (sinkkisulfaatti), happo (sitruunahappo), luontainen appelsiiniaromi, väriaineet (porkkana- ja paprikatiiviste), kasviöljyt (kookos, rapsi), makeutusaineet (steviasta saatavat stevioliglykosidit), A-vitamiini (retinyyliasetaatti), pintakäsittelyaineet (karnaubavaha, mehiläisvaha), D-vitamiini (kolekalsiferoli). Sisältää sokeria ja makeutusaineita. Tabletit eivät sisällä hedelmää, mutta ne maistuvat pakkauksessa ilmoitetuille hedelmille.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.