Eucerin Sensitive Protect Kids Dry Touch Sun Gel-Cream SPF50+ 200 ml

27,29 €
136,45 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 2189082

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Laadukas aurinkosuojavoide vauvoille ja lapsille 3 kuukauden iästä lähtien Eucerin Sensitive Protect Kids Dry Touch Sun Gel-Cream SPF50+ rauhoittaa ja suojaa lapsen herkkää ihoa sekä vähentää pitkäaikaisten ihovaurioiden riskiä. Eucerinin Advanced Spectral -teknologia suojaa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan. Tuote tukee myös ihon omaa DNA:n korjausmekanismia.



Annostelu:

- Valmistaudu kesäpäivään hyvissä ajoin levittämällä aurinkosuojavoidetta kaikkialle iholle. Anna tuotteen imeytyä rauhassa ennen kuin astut ulos aurinkoon. Vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymisen ehkäisemiseksi.
- Lisää tuotetta säännöllisin väliajoin ja aivan erityisesti uimisen, hikoilemisen, hiekkaleikkien tms jälkeen. Näin varmistat, että tuote suojaa ihoa tehokkaasti auringolta.
- Käytä tuotetta riittävästi. Jos tuotetta on liian vähän, se ei suojaa auringolta yhtä tehokkaasti.
- Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta. Liiallinen altistus auringolle on terveysriski.
- Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta. Suojaa iho myös vaattein ja hellehatulla.
- Vältä tuotteen joutumista silmiin.


Käyttötarkoitus:

Aurinkosuojavoide yli 3 kuukauden ikäisille lapsille

- Aurinkosuojavoide yli 3 kuukauden ikäisille lapsille
- Sisältää suojakertoimen 50+
- Miellyttävän kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus
- Eucerinin Anti-Stain After Wash -teknologian ansiosta vaatteisiin ei jää voiteesta helposti jäämiä ja tahroja

UV-valo on auringonvalon aiheuttamien ihovaurioiden tärkein syy. Lisäksi korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisästressiä.

Eucerin Sensitive Protect Kids Dry Touch Sun Gel-Cream SPF50+ on lapsille tarkoitettu aurinkosuojavoide. Se rauhoittaa ihoa ja suojaa sitä auringonpolttamilta sekä pitkäaikaisilta auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta. Advanced Spectral -teknologia yhdistää kattavat ja fotostabiilit UVA- ja UVB-suodattimet (1), jotka suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä, ja Licochalcone A -ainesosan, joka neutraloi UV-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja.

Tuotteen on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa todettu sopivan lasten herkälle, myös atooppiselle iholle. Se sopii kolme kuukautta täyttäneille ja tätä vanhemmille lapsille.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on hyvin siedetty lasten herkällä, myös atooppisella iholla.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, C12-15 Alkyl Benzoate, Distarch Phosphate, Ethylhexyl Triazone, Dibutyl Adipate, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Myristyl Myristate, Dicaprylyl Carbonate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diethylhexyl Butamido Triazone, Hydrogenated Rapeseed Oil, Copernicia Cerifera Cera, Glycerin, Glycyrrhetinic Acid... (ainesosaluettelo jatkuu Muut tiedot -kohdassa)



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.