LOCOBASE ITCH RELIEF COOLMOUSSE PUMPPUPULLO 100 ML

17,36 €
173,60 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100ml
Tuotenumero (Muu) 2210508

Markkinoija

Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company

Locobase Itch Relief Coolmousse on viilentävä ja rauhoittava kasvo- ja vartalovaahto kuivalle, ärtyneelle ja kutiavalle iholle. Se vaikuttaa nopeasti ja lievittää oireita välittömästi. Vaahtoava tuote viilentää ja rauhoittaa ihoa hellävaraisesti ja imeytyy nopeasti jättäen ihon rauhallisen, miellyttävän ja kosteutetun tuntuiseksi. Ei tee ihoa tahmaiseksi. Tuotetta voidaan käyttää vartalolla, kasvoilla ja käsissä, ja se sopii koko perheen käyttöön niin aikuisille, lapsille kuin vauvoillekin. Ei ole tarkoitettu käytettäväksi intiimialueella.Annostelu:

Ravista pulloa 1–2 kertaa.
Pursota vaahtoa kämmenelle.
Levitä hoidettavalle ihoalueelle.

Käytä niin usein kuin tarve vaatii, aina kun ihosi kaipaa rauhoitusta.
Voit säilyttää tuotetta jääkaapissa viilentävän vaikutuksen tehostamiseksi.


Huomioitavaa:

Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele vedellä. Ei ole tarkoitettu käytettäväksi intiimialueella.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Betaine, Laureth-9, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Sodium Coco-Glucoside Tartrate, Polyglyceryl-10 laurate, Phenoxyethanol, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium benzoate, Potassium sorbate.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.