SmectaGO juotavaksi valmis suspensio 8 annospussia

12,39 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 8annos
Tuotenumero (Muu) 341983

Markkinoija

Navamedic AB

SmectaGo® on tarkoitettu akuutin ripulin hoitoon aikuisilla ja yli 8-vuotiailla lapsilla ja kroonisen ripulin tai vatsakivun hoitoon aikuisilla. Karamellikaakaon makuinen SmectaGo® on pakattu valmiiksi annospusseihin. Koostumukseltaan kermamainen sisältö juodaan suoraan pussista.Annostelu:

Akuutti ripuli:
Aikuiset ja yli 15-vuotiaat lapset
Aloita kahdella annospussilla, ja ota sen jälkeen yksi annospussi jokaisen löysän ulosteen jälkeen, kuitenkin korkeintaan kuusi annospussia päivässä.
Lapset (8–15-vuotiaat)
Aloita kahdella annospussilla, ja ota sen jälkeen yksi annospussi jokaisen löysän ulosteen jälkeen, kuitenkin korkeintaan neljä annospussia päivässä. Ripulia sairastavan on otettava suun kautta nesteytysliuosta menetetyn nesteen korvaamiseksi ja kuivumisen ehkäisemiseksi.

Voit käyttää SmectaGo®-valmistetta akuutin ripulin hoitoon korkeintaan kolmen päivän ajan.

Krooninen ripuli tai vatsakipu
Aikuiset:
Korkeintaan 3 annospussia päivässä (yksi aamulla, yksi keskellä päivää ja yksi illalla) tarpeen mukaan.
Valmistetta ei pidä käyttää kahta viikkoa pidempään keskustelematta ensin lääkärin kanssa. Pitkään jatkuvaa tai toistuvaa käyttöä ei suositella.


Käyttötarkoitus:

SmectaGo® on tarkoitettu akuutin ripulin hoitoon aikuisilla ja yli 8-vuotiailla lapsilla ja kroonisen ripulin tai vatsakivun hoitoon aikuisilla.


Raskaus ja imetys:

SmectaGo®-valmistetta ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana. Valmisteen käytöstä on raskauden ja imetyksen aikana neuvoteltava lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa.


Huomioitavaa:

Ota yhteyttä lääkäriin, jos
- Ripuli jatkuu pidempään kuin kolme päivää.
- Ripuliin liittyy kuumetta, vilunväristyksiä tai toistuvaa oksentelua.
- Potilas osoittaa merkkejä kuivumisesta (voimakas janon tunne, kuiva kieli, väsymys tai jatkuva ruokahaluttomuus).
- Ulosteessa on verta tai limaa
- Ripuliin liittyy yhtäkkistä painon putoamista.
- Ripuli ilmenee antibioottikuurin aikana tai sen jälkeen.
- Potilaan tiedetään kärsivän heikentyneestä immuunivasteesta tai potilas käyttää immuunivastetta heikentävää lääkitystä (immunosuppressiivista lääkitystä tai syöpälääkitystä).
- Potilas on äskettäin palannut tropiikista.
Älä käytä SmectaGo®-valmistetta
- Jos olet allerginen diosmektiitille tai jollekin muulle valmisteen sisältämälle ainesosalle.
- Alle 8-vuotiailla lapsilla, joilla ilmenee akuutti ripuli.
- Pitkittyneestä ripulista tai vatsakivusta kärsivillä lapsilla.
Muut lääkkeet ja SmectaGo®
SmectaGo®-valmistetta ei pidä ottaa samanaikaisesti muiden suun kautta otettavien lääkkeiden kanssa, sillä se voi heikentää toisen lääkkeen vaikutusta. SmectaGo®-valmisteen ottamista on suositeltavaa lykätä kunnes edellisen lääkkeen ottamisesta on kulunut kaksi tuntia.


Ainesosaluettelo:

SmectaGo®-valmisteen pääasiallinen ainesosa on diosmektiitti 3 g annospussia kohti. Muut ainesosat ovat Caramel cocoa -aromi*, ksantaanikumi, natriumbentsoaatti, suolahappo, kaliumsorbaatti, sukraloosi, puhdistettu vesi.
*Caramel cocoa -aromin koostumus: luonnollisten ja synteettisten aromien seos, elintarvikeväri E150d, karamellisoitu sokerisiirappi, propyleeniglykoli E1520, vesi, etanoli, kofeiini.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.