Sonotix korvanpuhdistusliuos 120 ml

28,38 €
236,50 € / LITER
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120ml
Tuotenumero (Muu) 339208

Markkinoija

Vetcare Oy

UUSI KOOSTUMUS - Korvanpuhdistusliuos koirille ja kissoille. Puhdistaa tehokkaasti. Ei sisällä hajusteita, alkoholia, säilöntäaineita tai parabeeneja.Annostelu:

Käytä SONOTIX®-liuosta ennen muiden tuotteiden annostelua tai noudata eläinlääkärisi erillistä ohjetta. Tarkemmat ohjeet löytyvät pakkauksen etiketistä.


Käyttötarkoitus:

Nopea ja tehokas vaikkua irrottava vaikutus. Terveitä korvia hoitaa kosteuttava glyseriini ja talin eritystä säätelevä ainutlaatuinen kapryloyyli- ja undesylenoyyliglysiinin yhdistelmä.
Hellävarainen korville, suunniteltu lemmikeille:
kaksi annostelukärkeä
neutraali pH
ei sisällä parabeeniä


Huomioitavaa:

Ei saa käyttää epäiltäessä tärykalvovauriota. Älä käytä vanupuikkoa. Mahdollisten ongelmien ilmaantuessa lopeta annostelu ja ota yhteyttä hoitavaan eläinlääkäriin. Vain eläimille. Ulkoisesti. Huuhtele kanyyli vesijohtovedellä käytön jälkeen. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Vältä aineen joutumista silmiin. Jos tuotetta kuitenkin joutuu silmiin, huuhdo silmät runsaalla vedellä. Älä niele. Ei lasten näkyville eikä ulottuville. Pese kädet käytön jälkeen.


Ainesosaluettelo:

Etoksidiglykoli, PEG-8 kapryyli-/kapriinihapon glyseridit, kapryloyyliglysiini, undesylenoyyliglysiini, trometamiini, polysorbaatti 80, glyseriini, vesi.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.