Sonotix korvanpuhdistusliuos koirille (1 × 120ml)

25,81 €
215,08 € / l
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120ml
Tuotenumero (Muu) 339208

Markkinoija

Vetcare Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

UUSI KOOSTUMUS - Korvanpuhdistusliuos koirille ja kissoille. Puhdistaa tehokkaasti. Ei sisällä hajusteita, alkoholia, säilöntäaineita tai parabeeneja.

Käyttötarkoitus:

Nopea ja tehokas vaikkua irrottava vaikutus. Terveitä korvia hoitaa kosteuttava glyseriini ja talin eritystä säätelevä ainutlaatuinen kapryloyyli- ja undesylenoyyliglysiinin yhdistelmä.

Hellävarainen korville, suunniteltu lemmikeille:

  • kaksi annostelukärkeä
  • neutraali pH
  • ei sisällä parabeeniä

Annostelu:

Käytä SONOTIX®-liuosta ennen muiden tuotteiden annostelua tai noudata eläinlääkärisi erillistä ohjetta. Tarkemmat ohjeet löytyvät pakkauksen etiketistä.

Ainesosaluettelo:

Etoksidiglykoli, PEG-8 kapryyli-/kapriinihapon glyseridit, kapryloyyliglysiini, undesylenoyyliglysiini, trometamiini, polysorbaatti 80, glyseriini, vesi.

Huomioitavaa:

Ei saa käyttää epäiltäessä tärykalvovauriota. Älä käytä vanupuikkoa. Mahdollisten ongelmien ilmaantuessa lopeta annostelu ja ota yhteyttä hoitavaan eläinlääkäriin. Vain eläimille. Ulkoisesti. Huuhtele kanyyli vesijohtovedellä käytön jälkeen. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Vältä aineen joutumista silmiin. Jos tuotetta kuitenkin joutuu silmiin, huuhdo silmät runsaalla vedellä. Älä niele. Ei lasten näkyville eikä ulottuville. Pese kädet käytön jälkeen.

Säilytys:

Sonotix ei vaadi erityisiä säilytysolosuhteita.

Koko:

120 ml