Effipro paikallisvaleluliuos 100 mg/ml Pipetti 4 x 0.5 ml

Lääke
23,13 €
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Vahvuus 100 mg/ml
Pakkauksen koko 4 x 0.5 ml
Lääkemuoto paikallisvaleluliuos
Tuotenumero (VNR) 037368
Lääkekohde Ei ole tarkoitettu ihmisille

Myyntiluvan haltija

Virbac

Markkinoija

Biofarm Oy

Effipro 0,5 ml on paikallisvaleluliuos kirppujen ja puutiaisten häätöön kissoille. Sen vaikuttava aine fiproniili tehoaa kirppuihin ja puutiaisiin. Kirput kuolevat 24 tunnin kuluessa. Puutiaiset kuolevat yleensä 48 tunnin kuluessa jouduttuaan kosketuksiin fiproniilin kanssa. Jos tiettyjen lajien puutiaisia on kiinnittyneenä, kun valmiste annostellaan, kaikki puutiaiset eivät välttämättä kuole seuraavien 48 tunnin kuluessa, mutta ne voivat kuolla viikon kuluessa. Ei saa käyttää 2 kuukautta nuoremmille tai alle 1 kg painaville kissoille eikä kaneille.Annostelu:

Annostele paikallisesti iholle yksi 0,5 ml pipetti eläintä kohden
Koska turvallisuustutkimuksia ei ole tehty, hoitojen välin pitää olla vähintään 4 viikkoa
Pipettien käsittelyn tarkemmat ohjeet lisätiedot-kentässä ja kuvallinen ohje pakkausselosteessa


Käyttötarkoitus:

Effipro 0,5 ml on paikallisvaleluliuos kirppujen ja puutiaisten häätöön kissoille. Sen vaikuttava aine fiproniili tehoaa kirppuihin ja puutiaisiin. Kirput kuolevat 24 tunnin kuluessa ja Effipron vaikutus niihin kestää enintään 5 viikkoa. Puutiaiset kuolevat yleensä 48 tunnin kuluessa ja vaikutus niihin kestää enintään 2 viikkoa. Jos tiettyjen lajien puutiaisia on kiinnittyneenä, kun valmiste annostellaan, kaikki puutiaiset eivät välttämättä kuole seuraavien 48 tunnin kuluessa, mutta ne voivat kuolla viikon kuluessa. Ei saa käyttää 2 kuukautta nuoremmilla tai alle 1 kg painoisilla kissanpennuilla, koska tutkimustuloksia ei ole.


Yleiset haittavaikutukset:

Valmisteella ei ole mainittu yleisiä haittavaikutuksia
Lisää haittavaikutuksia pakkausselosteessa


Raskaus ja imetys:

Tämän valmisteen turvallisuutta tiineillä ja imettävillä naaraskissoilla ei ole selvitetty
Käytetään tiineyden ja imetyksen aikana ainoastaan hoidosta vastaavan eläinlääkärin tekemän hyöty-riskiarvion mukaisesti


Huomioitavaa:

Ei saa käyttää sairailla (esim. kuumeisilla) kissoilla eikä kaneilla
Valmiste ei estä puutiaisia kiinnittymästä eläimiin. Jos eläin on hoidettu ennen puutiaisille altistumista, puutiaiset kuolevat seuraavien 24-48 tunnin kuluessa kiinnittymisestä
Valmistetta ei saa antaa haavoihin tai vaurioituneelle iholle
Hoidettuja eläimiä ei tule käsitellä eikä lasten tule antaa leikkiä eläimen kanssa ennen kuin hoitokohta on kuivaTutustu huolella pakkausselosteeseen.