FELIWAY OPTIMUM haihdutin ja liuos 48 ml

59,38 €
1237,08 € / LITER
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 48ml
Tuotenumero (Muu) 341633

Markkinoija

Orion Eläinlääkkeet

Feromoniliuos sopeuttamaan kissaa vieraisiin ympäristöihin, rauhoittamaan stressaavissa tilanteissa ja ennaltaehkäisemään haitallista käyttäytymistä sekä parantamaan suhdetta omistajaan.Annostelu:

Kytke haihdutin siihen huoneeseen, jossa kissa viettää eniten aikaansa.
Haihduttimen tulee olla jatkuvasti kytkettynä pistorasiaan koko neljän viikon ajan. Tarvittaessa vaihda haihduttimeen uusi vaihtopullo.
Yksi pullo riittää noin 4 viikon ajaksi. Haihtumisen nopeus riippuu mm. ilmanvaihdosta ja haihduttimen paikasta huoneessa. Suosittelemme tarkistamaan nesteen määrän noin 3,5 viikon käytön jälkeen.
Vaihda haihdutinlaite 6 kk tai 6 vaihtopullon käytön jälkeen.

Huom! Feliway Optimum vaihtopullo on yhteensopiva myös Feliway Classic ja Feliway Friends haihduttimiin ja päinvastoin.


Käyttötarkoitus:

Feliway Optimum on luonnollinen, helppo ja ainutlaatuinen tuki kissalle ahdistusta ja pelkoa aiheuttaviin tilanteisiin. Feromonin ansiosta kissa tuntee itsensä varmaksi ympäristössään. Feromoni tukee kissaa pelkoa ja ahdistusta aiheuttavissa tilanteissa (juhlat, ilotulitus), ympäristön muutoksissa (muutto, remontti) ja uusiin perheenjäseniin sopeutumisessa (ihmiset, eläimet) sekä ehkäisee kissojen välisiä konfliktitilanteita. Feromoni vaikuttaa kissan ja omistajan suhteeseen myönteisesti.
Feliway Optimum on hajuton kissoille suunniteltu tuote, jolla ei ole vaikutusta kissan tietoisuuden tasoon eikä ihmisiin ja muihin eläimiin.


Huomioitavaa:

Feliway Optimum ei ole lääke. Jos epäilet kissallasi olevan sairauden oireita, ota yhteyttä eläinlääkäriin.
Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.


Ainesosaluettelo:

Kissan feromoniyhdistelmä (Feline Pheromone analog Complex, FPhC) 2 %, isoparafiininen hiilivety (48 ml).Tutustu huolella pakkausselosteeseen.